Nøkkelen til god Ledelse

– Effektiv lederutvikling med Blended Learning

Utviklingspakken Nøkkelen til god Ledelse kan brukes av førstegangsledere til å bli tryggere på sin rolle. Mer erfarne ledere til å unngå de småfeil som de fleste ledere gjør, og til de mest erfarne lederne som inspirasjon til hvordan coache andre til å oppnå gode resultater.

Pakken inneholder et oppslagsverk om ledelse, fullt av praktiske råd og eksempler, tilgang til www.godledelse.no, samt en rekke fagartikler og nedlastinger.
Nøkkelen til god Ledelse er et daglig verktøy for:

Nøkkelen til god Ledelse benyttes ofte i kombinasjon med Nøkkelen til det gode Salg eller Nøkkelen til god Service, men er like god alene dersom faget kun skal være ledelse.

Nøkkelen til god Ledelse er en del av LADEGAARD Systemet og sammen med Nøkkelen til det gode Salg og Nøkkelen til god Service en treningsprosessen hvor man kan måle resultatene av treningen mens den pågår. Med Learning Manager får du oversikt over din egen og dine ansattes trening. Toppledelse og HR avdeling kan følge med hvordan det går med treningen og veien mot målene.

Med tilgang til trening alle døgnets tider samt Learning Manager får du det mest effektive treningssystemet for lederutvikling og en løpende oppfølging.