Stine Valjord

Hun har holdt foredrag og kurs for næringsliv og organisasjoner, og gitt én-til-én-veiledning om forebygging og redusering av stress. Hun har også jobbet som mentor og rådgiver for bedrifter innen tema som markedsføring, kommunikasjon, selvledelse og styrking av relasjoner. Indre bærekraft – å styrke mennesker og bedrifter innenfra og ut – er Stines drivkraft.

Stine har jobba med salg, kundeservice, opplæring, teamutvikling, kommunikasjon og markedsføring innen flere bransjer.

Etter at hun i 2017 ble utbrent, våknet nysgjerrigheten på sammenhengen mellom stress, psykisk helse og utbrenthet. Hun har siden den gang blitt sertifisert stress-coach, med kunnskap om forskning på stress, stressmodeller og hvordan stress kan reduseres på individ, gruppe-og organisasjonsnivå.

Hun har studert organisasjonspsykologi, ledelse og markedsføring, og tatt flere kurs innen blant annet relasjonskompetanse og mental trening. Med personlig lærdom og faglig kompetanse har Stine de siste årene holdt foredrag og kurs for næringsliv og organisasjoner, og veiledet/coachet ledere og ansatte.

Hun har også jobbet som mentor og rådgiver for bedrifter innen tema som markedsføring, kommunikasjon, selvledelse og styrking av relasjoner. Indre bærekraft – å styrke mennesker og bedrifter innenfra og ut – er Stines drivkraft.

Og med bosted på Senja, bruker hun ofte naturen som arena for rekreasjon og positiv oppladning – og benytter gjerne anledningen til å flytte det tradisjonelle møterommet/konferanserommet ut i naturen!

Våre rådgivere

Pål E. Kristiansen

Everything DISC Facilitator

Johnny Ludvigsen

Senior Bedriftsrådgiver / Partner

Jonny Gander-Hansen

Senior Bedriftsrådgiver / Partner