Everything DiSC® Workplace
Vår internasjonale sertifisering gir deg tilgang til et av verdens mest anvendte og anerkjente forskningsbaserte verktøy.

Kurset er perfekt for deg som er leder, mellomleder, selger eller jobber innen HR.

Dette vil gi deg og din bedrift muligheten til å tilby de øvrige ansatte et unikt verktøy og metode for å lære om adferd, kommunikasjon, relasjonferdigheter og effektiv ledelse.

I denne internasjonale sertifiseringen får du tilgang til verktøy som er enkle i bruk, og som gjør det vesentlig enklere å fullføre effektive interne og eksterne prosesser:

* Everything DiSC® Jobbprofil: brukes blant annet i medarbeider- og teamutvikling.

* Everything DiSC® Ledelsesprofil: hjelper deg til utvikle deg eller andre som operativ leder – for å møte dagens krav til tilpasset ledelse/relasjonsledelse.

* Everything DiSC® Work of Leaders: brukes i ledelsesutvikling – en til mange, på alle nivå

Everything DiSC®-verktøyene er forskningsbaserte og brukes i alle typer bedrifter og organisasjoner. DiSC bidrar hver dag til å gjøre ledere og medarbeidere mer effektive i kommunikasjon med andre mennesker. Everything DiSC® er verktøy for livslang læring og utvikling, knyttet til adferd og kommunikasjon, og kan benyttes uavhengig av jobbrolle og organisasjonsnivå. Etter bestått eksamen kan du jobbe med verktøyene i Norge og internasjonalt.

Du vil lære verktøy for bruk innen disse områdene

TILGJENGELIGE KURS

OSLO: 26-27 Januar 2021

Kurset starter med 3-4 timer e-læring selvstudier i Everything DiSC® 2 uker før kursstart.

* Deretter to dager instruktørbasert undervisning i klasserom.
Du vil motta alt av opplæringsmateriell og fasiliteringspakke med
instruktør-kit, DiSC-teppe, manual, bøker og andre effekter.
Begge kursdagene i Oslo starter 09:00 – 17:30

* Webinar – Everything DiSC® Ledelsesprofil og Everything DiSC® Work og Leaders.

* Tilvalg: Webinar Everything DiSC® Salgsprofil.

Undervisningen gjennomføres på norsk, og du får tilgang til en norsk arbeidsbok og online bibliotek samt digital læringsplattform med engelskspråklig materiale, slik at du lærer de internasjonale begrepene underveis.

Eksamen er 2-3 timer nettbasert og med multiple choice. Det er en åpen form for eksamen, der du kan bruke ressurser som online plattform og lærebok. Du vil få et sertifikat og nedlastbar badge til din LinkedIn-profil umiddelbart etter bestått eksamen.